ماشین برقی Can Be Fun For Anyone
ماشین برقی Can Be Fun For Anyone
Blog Article
پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۵ آبان ۱۳۹۷ در ۵:۲۸ ب٫ظ سلام باید تست شود احتمالا از مسیر تخلیه آبریزی دارد.
مردم خودروی وارداتی خارج از سامانه نخرند؛ فروش «ممنوع» است
رانا برقی از یک پیشرانه الکتریکی ۱۲۰ اسب بخاری با گشتاور ۲۲۰ نیوتنمتر بهره میبرد. حداکثر سرعت ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت و شتاب صفر تا صد رسمی کمتر از ۱۰ ثانیه نیز از جمله دیگر مشخصات این خودرو هستند. با هربار شارژ کامل باتریهای رانا برقی، میتوان ۲۲۰ کیلومتر پیمایش داشت.
این رقم برای استفاده شهری مناسب است، اما برای سفرهای برونشهری کافی بهنظر نمیرسد، آن هم در شرایطی که هنوز خبری از ایستگاههای شارژ بینراهی نیست.
همچنین علاوه بر همه اینها، باید احتمال خرابی باتری در نتیجه حملات سایبری به سیستم خودروهای برقی را نیز در نظر داشته باشید.
در این سطح که کمترین سرعت را دارد، از برق ۱۲۰ ولت خانگی برای شارژ استفاده میشود.
اما در ایران، خودروهایی رو شاهد هستیم که بعد از ۳ دهه هنوز تردد دارند و معاینه فنی براشون صادر میشه.
مینور بهعنوان خودرویی دونفره از ۶ باتری ۱۲ ولتی سود میبرد. قیمت نسخه مجهز به باتریهای اسیدی این خودرو در زمان معرفی ۶۰۰ و قیمت مدل لیتیومی آن ۹۰۰ دلار اعلام شده بود. پیشرانه برقی مینور ۱۰ اسب بخار قدرت داشت و بیشینه سرعتش نیز ۴۰ کیلومتر بر ساعت بود.
بر اینها این نکته را نیز باید افزود که شارژ کردن باتری خودروهای برقی نیاز به اتصال پایدار و قدرتمند برق دارد و در صورت قطعی یا اختلال در شبکه برق، این خودروها ممکن است با مشکلاتی از نظر باتری و عملکرد مواجه شوند.
در نظر داشته باشید که با توجه به استقبال احتمالا محدود از خودروهای برقی در ایران، تامین قطعه برای خودروهای برقی نیز احتمالا در سطح محدودی انجام خواهد گرفت.
هرچند واردات خودروهای برقی امکانپذیر است، اما مهمترین مانعی که بر سر راه استفاده گسترده و عمومی از این ماشینها وجود دارد، نبود زیرساختار لازم است. در حال حاضر فقط یکی دو ایستگاه ماشین برقی چیه شارژ سریع در شهر تهران و چند ایستگاه هم در شهرهای دیگر موجود است که برای ترویج ماشینهای برقی و ترغیب مردم به رانندگی با آنها کافی نیست.
البته انواع خودروی برقی هنوز قطعات یدکی مثل لنت ترمز و برف پاک کن را داراست.
این خودرو قادر بود به سرعت ۴ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. با چنین سرعتی، این ماشین برقی خیلی کندتر از یک اسب بود! البته ماشین مجارستانی به عنوان نمونهای از پتانسیلهای نیروی برق برای حمل و نقل زمینی طراحی شده بود و هرگز به مرحله تولید انبوه نرسید.
در این نوع موتورها نیازی به استفاده از جاروبک نیست. در موتورهای جریان مستقیم معمولی، جاروبکها باعث انتقال جریان الکتریکی از کموتاتور به سیمپیچهای روتور میشوند. اما در این نوع موتورها، سیمپیچها روی روتور قرار ندارند، بنابراین نیازی به انتقال جریان به آنها نیست.